nina1 objavljeno: 12. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 12. ožujak 2008. Imala sam prekrsaj u Veljaci 2006 - vredjanje sluzbene osobe i remecenje javnog reda i mira - Glavna rasprava na koju sam dosla bila je u Listopadu 2006 ali sam zbog izbivanja iz Hrvatske rjesenje sa kaznama 350+200 kuna primila 11.03.08. Zanima me dali je taj prekrsaj zastario ili moram platiti kaznu. Napominjem prvo i jedino rjesenje sam primila nakon vise od dvije godine od prekrsaja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. po ovomu što ste napisali zastara je nastupila u veljači 2008.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nina1 odgovoreno: 13. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2008. Hvala na odgovoru to sam i ja mislila ali me sada zanima sta napraviti. Dali sa rjesenjem isi na prekrsajnio sud i tamo reci da je nastupila zastara ili uloziti zalbu sa obrazlozenjem da je slucaj zastario ili jednostavno ne platiti bez ikakve zalbe? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 13. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2008. sud bi trebao na zastaru paziti po službenoj dužnosti...a da biste vi bili sigurni da ne tre bate platiti novčanu kaznu, otiđite ili nazovite sud, dajte im broj rješenja pa nek vam pročitaju stanje spisa... ili možete jednostavno ne platiti, ali ostajete u neznanju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.