Jump to content

oduzeta vozačka dozvola


okrivljenik

Preporučene objave

bok!

ovako: u 9 mj 2oo7 godine ostao sam bez vozačke zbog alkohola, naime automatski mi je izrečeno rješenje o produživanju privremenog oduzimanja vozačke do pravomoćnog rješenja ili dok za to postoji potreba.

takodjer isao sam na sud gdje mi je izrečena kazna od 6mjeseci bez vozačke i kazna od 32oo kn, na što sam se žalio na visoki prekršajni sud u zagrebu.

od navedenog događaja je već prošlo spomenutih 6mjeseci, a vozačku dozvolu nemogu dobiti. na policiji mi kažu da je to stvar sutkinje koja mi je izrekla kaznu a sutkinja mi je rekla da ona ništa po tome nemodje napravit jer sam se ja žalio na njeno rješenje i dok visoki prekršajni sud ne rješi moju žalbu nemogu doći do vozačke.

da li se rad visokok prekršaj suda modje nekako ubrzati jer imam 2 kategorije(a,b) pložene a zbog ovog se nemogu služiti niti jednom. što mi je činiti? vozačka mi hitno treba jer sam taman našao zaposlenje koje zahtjeva b kategoriju(prekršaj počinjen s "a" kat) i stvarno mi je hitno.

da li da povučem žalbu koju sam slao na visoki prekršajni sud? da li je sutkinja u pravu što mi to tako odugovlači i da li je to uopće zakonito? stvarno mi nije jasno kako se samo tako modje ostaviti nekog bez vozačke do ko zna kada(kad visoki sud obavi svoje). molim pomoć!!!!!!!!!!!!!! HVALA UNAPRIJED! :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vama je oduzeta vozačka do pravomočnosti presude ili dok za to postoji potreba ..

 

znači vi ste se zalili na visi sud automatski vam presuda jos nije pravomočna znači da je sutkinja u pravu,, čekajte odgovor na presudu i vozačku dobivate,

 

vrhovni sud to moze rijesit sutra a i moze za godinu to nema pravila.

 

imate problem jer vas je spis na vrhovnom sudu pa svi peru ruke govoreči ne znamo nemamo spis.

 

najbolje bi bilo da vrhovnom sudu napisete jednu požurnicu i objasnite stvar kako bi sto prije presuda postala pravomočna odnosno da vam se vozačka vrati.

 

 

n

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

molim savjet. što je najbolje da li da ustrajem u toj žalbi i čekam presudu suda ili da (po preporuci sutkinje koja me vec jednom zaj..) povučem tu žalbu. da li je moguće da ja povučem žalbu te da se i tada to ovako razvlači.u kojem bi se roku to onda riješilo? stvar je u tome što sam si našao posao za koji mi je potrebna b kategorija te mi je ovo već hitno. a i biti bez vozačke godinu i pol dana-tko to može izdržati. molim odgovor hvala puno unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija