neno-sime objavljeno: 3. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 3. travanj 2008. Molim da mi odgovorite dali imam pravo na osnovu ptsp dobiti stacionarni oblik ljecenja u toplicama. za sada mi teta u hzmo rekla pošto idem na terapije po civilnoj osnovi jednom godišnje zbog kralježnice da imam pravo na dva put jednom i na rvi ali nije mi priznat status na kralježnicu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. I ja bi malo u toplice, rvi imam na temelju ozljede, kakav je postupak da se i ja malo macam po termalnoj vodi pod nadzorom fizioterapeutkinja (poželjno iskustvo od 2-3 godine ne više) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. Neno, molim te uzmi jutarnju terapiju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neno-sime odgovoreno: 3. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. Nešto sam načuo da je tehnički izvodivo jer tegobe ptsp su usko vezane za slabljenje mišičnog tkiva koje je potrebno ljiječiti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. Kad si nešto načuo, onda ti to ide ovako. Liječnik opče prakse te uputi fizijatru, koji će te pomno saslušati i pregledati i odlučiti jeslu ti potrebne kakove toplice za rehabilitaciju po narečenim simptomima. I to je to. Nema više. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neno-sime odgovoreno: 3. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. ja se inače ličin u toplicama već 5 god. zbog preloma kralježnice. Teta mi je u mirovinskom dala prijedlog da pokušam tražiti da dobijem jednom i od ministarstva branitelja pošto imam pravo i preko socijalnog jednom kao civil. otom se radi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. Dobro odaj nam tajnu. Imam tri operativna zahvata na koljenu, prijelom zdjelice na dva mjesta i ne mogu dobiti rehabiltaciju ni po civilnoj osnovi. Da, kvadriceps ne postoji. Što još treba. Eto reci kako mogu ja u toplice. Bez onih glupih odgovora daš ovome, daš onome. Neno po odrebama ZOPHB. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. dsemovca:Dobro odaj nam tajnu. Imam tri operativna zahvata na koljenu, prijelom zdjelice na dva mjesta i ne mogu dobiti rehabiltaciju ni po civilnoj osnovi. Da, kvadriceps ne postoji. Što još treba. Eto reci kako mogu ja u toplice. Bez onih glupih odgovora daš ovome, daš onome. Neno po odrebama ZOPHB. dsemovca o toj tajni možeš pročitati ovdje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. Kolega "OKAN" moralno-političke prodike nisu mi potrebne. A tebi ako smeta moja aktivnost na ovom forumu, nemoj čitati moje postove. Jednostavno za sve. Usput, preporuku za odavanje tajni "ovdje" se ne otvara, Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 4. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. dsemovca je napisao: Dobro odaj nam tajnu. Imam tri operativna zahvata na koljenu, prijelom zdjelice na dva mjesta i ne mogu dobiti rehabiltaciju ni po civilnoj osnovi. Da, kvadriceps ne postoji. Što još treba. Eto reci kako mogu ja u toplice. Bez onih glupih odgovora daš ovome, daš onome. Neno po odrebama ZOPHB. to se ne prizna jer je posljedica pada sa punčeve kuruzarne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neno-sime odgovoreno: 4. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. ovako prijatelju barem ja sam dobio od svog operatera i fizijatra po operaciji i prvoj hospitalizaciji otpusan pisma u kojim stoji da pacijent zbog održavanja statusa mora provoditi rehabilitaciju stacion. oblika da nebi n došlo do pogorsanj stanja. To pravo ishodim svake godine tako da odem kod operatera, neurologa , fizijatra u tvom slučaju kod mislim i ortopeda, predam dokumentaciju na pvjerenstvo i dobijem odobrenje na 3tjedna. Teta mi u mirovinskom u Zadru rekla da imam pravo i preko rvi-a dobiti jednom god. trebao bih pošto se ljećim i po ptsp dg. f62.0 da mi napiše psihijatar da imam tegobe vezane za mišiče i kosti a posljedica kao "u ratnom putu stoji da sam bio u smještau potkop-zemunica " ratna zasluga. Ako te što zanima reci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.