Jump to content

pitam


neno-sime

Preporučene objave

interesira me za prijatelja dali kada predaje u split za rvi po prvi puta na ranjavanje dali može predati i za ptsp u sklopu dokumentacije ili to ide oodvoojeno. sužbenica pri braniteljima koja piše zamolba kaže da je to regularno ----stoga vas molim da mi pomognete -----dali je u pravu ili če mi priznati samo ranjavanje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Primjer: Prošle godine je čovjek koji već ima RVI 20% trajno, podnio zahtjev za povećanje postotka zbog pogoršanja bolesti koja je i uzrok RVI-u. Uz tu dokumentaciju dostavio je i papire za PTSP koji su sadržavali psihološko testiranje, bolničko liječenje itd.

Prilikom izlaska na komisiju odmah su mu dokumentaciju za PTSP stavili na stranu uz obrazloženje da je prošao rok za podnošenje zahtjeva.( Nakon 31.12 2005. god. ne možeš više oboliti. :-) )

Druga dokumentacija u svezi pogoršanja bolesti nastale ranjavanjem mu je uvažena i RVI povečan na 40%. U Zagrebu.

Tvoj prijatelj može dostaviti jednu i drugu dokumentaciju, na kraju krajeva nema što izgubiti, ali mislim da netreba previše očekivati od papira vezanih za PTSP. Ajde Ž.

:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija