Jump to content

nestala lovacka municija


maloljetnik

Preporučene objave

prilikom pretrage stana oduzeli mi lovacko oruzje i municiju,medjutim nakon dva dana me nazvali na moby,te rekli da li bi htio doć u postaju da promjenimo potvrdu o pri.oduz.predmetima jer da nije bilo 50 nego 30kom lovacke poprilicno skupe municije komad min. 20kn.....rekao sam im da cu doc za pola sata,ali sam se predomislio...ustvari to je njihov problem,ne moj.....pretraga bila zbog sumnje na cl217 st,1 toc.1 u svezi cl.216 cl1 kz-a....molim savjet

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tu se radi o predmetima koji su oduzeti jer postoji osnova sumnje da sporni predmeti potječu od izvršenja KD-a, odnosno možda su ukradeni ili korišteni tijekom krađe-teške krađe provaljivanjem. Potpisao ti ili ne policiju nećeš pretjerano iznervirati jer oni će napisati kratku zabilješku da su te telefonom izvjestili i pozvali zbog greške u potvrdi o privremenom oduzimanju predmeta, a tvoja je stvar hoćeš li potpisati ili ne.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma ta municija i oruzje nemeju veze s kaznenim djelom za koje me se kao tereti jer sam lovac vec pet godina i imam dozvolu za nosenje i drzanje oruzja odnosno imao sam sve to dok mi nisu pokupili....a tesku kradju provaljivanjem mi natovarili zato jer su mi pronasli na polici s knjigama tri knjige koje su prijavljene da su negdje nestale,mislim pa svaka druga kuca ima na polici da vincijev kod...a tko jos cuva racune od kupljenih knjiga...inace drzali me u postaji 12sati bez hrane i vode te mi nisu dozvoljavali da popijem redovitu terapiju ustvari psihicki me maltretirali jer imam vecu mirovinu od njihove place....zavist a ja malo previse ponosan da bih molio palicare....sta mi sve mogu smjestiti za gore navedeno kz.djelo...inace sam rvi,u mirovini,maloljetni dragovoljac vise puta odlikovan.... :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija