franco9200 objavljeno: 15. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 15. travanj 2008. POštovani molio bih savjet ako netko zna....naime supruga i ja (vanbračna zajednica) kupujemo stan u kojem živimo sa bakom koja ima stanarsko pravo na toj nekretnini....vlasnik stana nudi baki pravo prvokupa pa se baka s time složila i cijena je 3puta manja nego što vrijedi nekretnitna.....ja dižem kredit i želim da se sve piše na mene i ženu što se baka i složila.....kako sada napraviti predugovore tako da kupoprodajni ugovor piše na mene i ženu i kako se postaviti u banci pošto banka neće dati kredit ako ugovor nebude stajao na mene a pravo otkupa stana ima samo baka ali želi se odreći u korist nas....tj svoje unuke......kako poslije sa porezom pošto nam je to prva nekretnina? hvala svima na odgovorima..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
franco9200 odgovoreno: 21. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. nitko? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 21. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. Zar još ima otkupa uz stanarska prava? Zakon o stanovima na kojima postoji stanasrko pravo??? Jeste li pokušali dogovoriti s prodavateljem da ugovor zaključi s vama? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
franco9200 odgovoreno: 28. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2008. Jesam ali neželi nego sa bakom koja ima stanarsko pravo, nebih htio muljati tipa da se ne predomisli..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.