mr.burns objavljeno: 15. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 15. travanj 2008. Pozdrav! Za početak moje isprike zbog postavljanja pitanja koje je već bilo tema rasprave ovog foruma, no stvar je prilično hitna... Dakle, stiglo mi je rješenje po kojem sam kriv za lakšu prometnu nesreću te se namjeravam žaliti VPS-u. Molio bih savjete kako to učiniti, tj. da li žalbu šaljem prekršajnom sudu koji je donio tu presudu ili VPS-u? Što da napišem kao razlog žalbe? Također, u presudi piše da prvo moram platiti iznos a tek se onda imam pravo žaliti - je li to točno? Prekršaj je počinjen u siječnju 2007. godine. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomacsoon odgovoreno: 15. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. - Žalbu podnosite sudu koji je donio prvostupanjsko rješenje, s napomenom da je upućena na VPS. - Žalba je suspenzivna i ne morate platiti iznos da bi se žalili ( narano jer se žalite da ne bi morali platiti, odnosno da bi postigli famozne 2 godine na kraju tunela, jel ) - što napisati - samo je nebo granica, koristite maštu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mr.burns odgovoreno: 15. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. Hvala! Pretpostavljam da dva istovjetna primjerka pošaljem preporučeno u jednoj kuverti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BrummBrumm odgovoreno: 15. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. Da Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mr.burns odgovoreno: 16. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. samo još jedno pitanje - kod žalbe - pozivam se na broj spisa - je li to broj rješenja ili što...? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.