matra objavljeno: 15. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 15. travanj 2008. Pozdrav, pratim ovu stranicu redovito jer vidim da mogu puno naučiti.. sada je doslo vrijeme da se i meni pomogne. seminaristica sam građanskog prava i treba mi primjer posjedovne tužbe - ne mogu je nigdje pronaći. sjedim već satima za kompjuterom i bespotrebno gubim vrijeme. ljubazno molim vas "buduće kolege" ako tko ima kakav primjerak posjedovne tužbe da mi pošalje. nebitne su mi stranke, predmet i sl.. bitna mi je samo forma. pomoći će mi isključivo pri seminaru tako da se ne trebate bojati iskoristavanja. hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
amani odgovoreno: 15. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. Probaj pogledati stranice suda u Varaždinu na www. osvz.hr, imaš tamo neke ogledne primjere za pokretanje postupka pa ti možda pomogne. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
matra odgovoreno: 15. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. ovo je prava stvar, postoje primjeri za sve tužbe.. hvala puno!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
amani odgovoreno: 15. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. Nema na čemu! Tu smo da si pomažemo! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. Matro, nemojte molim Vas tvarati istvjetme teme na više foruma. Tnx, Za svaki slučaj pročitajte pravila foruma Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.