parni objavljeno: 19. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 19. travanj 2008. Tražim odvjetnika ili pravnu pomoć u financijskom poreznom pravu iz Zagreba. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SUPERISKA odgovoreno: 20. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2008. A NISTE OSTAVILI PODATKE ZA KONTAKT... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
parni odgovoreno: 20. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2008. Poruku mi možete poslati preko pm. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 21. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. SUPERISKA je napisao: A NISTE OSTAVILI PODATKE ZA KONTAKT... Mail uvijek možete vidjeti u profilu svakog korisnika, ako on u osobnom profilu stavi kvačicu ispod mail-a. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ktinga odgovoreno: 23. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2008. kolegice notarica, niste u pravu - npr. ja kao user-vulgaris ne mogu vidjeti e-mail adresu korisnika - parni.. No naravno, kao sto je i sam rekao, a u skladu sa pravilima ovog podforuma - svatko mu se moze obratiti via PM (i tim putem dobiti njegovu e-mail adresu) .. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
parni odgovoreno: 27. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. svibanj 2008. Molim da mi ostavite na pm bar par imena odvjetnika iz Zagreba na ovo ime jer još nisam dobio niti jednu poruku, a žurno mi je. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.