Jump to content

tucnjava u kafiću


amaterasu

Preporučene objave

Molim Vas za savjet. U petak navečer oko 2 ujutro smo uistinu, bez povoda napadnuti u kafiću. Momak mi je na najnormalniji mogući način zamolio tipa, koji je bio naporan , cijelu večer da se prestane gurat, ubacivat i nabacivat, na što će ovaj oćeš li da mi to riješimo vani. Momak mi odgovara , nemamo šta rješavat, o čemu pričaš, samo se skuliraj... Na to , odjednom, dvojica ga već drže s leđa,a ovaj počinje tuć.i odjednom njh 15-20 počinju napad, nogama u glavu, samo u glavu, bocama, pepeljarama..Tu su još, osim mog momka bila još tri prijatelja koja su skočila u pomoć i svi su dobili batine.

ja sam zvala policiju, iako me je vlasnik upozoravao da ne zovem, policija je došla,ali smo mi već bili otišli na hitnu.Međutim, vlasnik je izjavio da ne zna tko je sudjelovao ( zna , ali se boji )!!

pitanje, može li se tim maloumnim, opasnim pacijentima stati na kra pravnim putemj; ovdje je netko zamalo izgubio glavu , i je li i koliko odgovoran vlasnik koji ne da nije poduzeo ništa, nego i gore od toga ? Što učiniti?

 

 

možda da nadodam, ozljede koje su proizašle , nekoliko šavova, puno modrica , krvnih podljeva, oteknuća i iščašeno rame.

Stvarno molim bilo koga ko zna ili je, ne daj Bože, bio u sličnoj situaciji , što napraviti ; ako se uopće išta može napraviti.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija