Jump to content

lažna optužba-molim Vas savjetujte me!


relaxed

Preporučene objave

poštovani, molim Vas za pomoć.

Naime danas sa mdala otkaz nakon dvije godine rada na određeno vrijeme sa stalnim prekidanjem ugovora,. budući da sam obavljala sve poslove od poslovne tajnice do logistike u toj firmi , nakon što sam šefu najavila otkaz i odmah ga sprovela nastala je nervoza jer nije upućen u sve te poslove a nitko drugi ih nije obavljo osim mene.

Danas navečer oko 21 h došao je meni doma i reko (optužio me )kako sam iz njegove privatne prostorije koja je odmah do ureda otuđila 3000,00 kn, navodno su se nalazile s još novca u nekoj koverti. naravno da to nije istina. Međutim , reko je dati na analizu otiske prsatiju s te koverte... ja vjerujem da na njoj ima mojih otisaka jer sam mu je ja možda i dala, gotovo svi papiri pa i same koverte su prelazili preko mojih ruku, ja sam ih kupovala . a isto tako i velik dio novaca (gotovine) sam po primitku ja prebrojavala i davala ih njemu dalje..

Zanima me , kako da se branim??? Cijeli ured je od mojih otisaka pa radila sam tamo... Smatram da i ako se ustanovi da ima mojih otisaka to nije dokaz, jer sve sam dirala..... Kako može on dokazat da mu stvarno fali u toj famoznoj kuverti tolko i tolko love??? Nitko sem njega nezna kolko je love bilo i kolko ima sad... Veli da je napiso na kuverti kolko je love bilo u petak a da danas ima 3000 kn manje... Šta da radim? Lažno me optužuje, to je gore od klevete.... Da li bi trebala išta poduzimat? mogu li nešto poduzet..??? MOLIM VAS, SAVJETUJTE ME

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poligraf može pokazati da ne lažete da ste nevini, ali ne može pokazati da ste krivi zbvog toga jer su pitanja formulirana tako da se izbjegne da osoba daje znakove laganja u slučaju krivnje.

Ta "znanost" je već otišla toliko dalkeo da nevini ne stradavaju zbog poligrafa. Inače poligraf ne može biti dokaz na sudu, ali je čversta indicija za policiju i državno odvjetništvo o tome tko je počinitelj

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

poligraf NIJE DOKAZ na sudu tako da vas on ne moze oslobodit optužbe.

 

poligraf je inace korisno sredstvo policiji u indicijama prema nekom počinitelju a i poligraf se može odbiti bez ikakvih posljedica.

 

ne bojte se čekajte sud i objasnite sve sudu on če razmotriti sve činjenice a ukoliko vas sud oslobodii poslije ga vi tužite za duševne boli ili sl..

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija