Delta70 objavljeno: 23. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 23. travanj 2008. neki dan bio u osijeku na komisiji.pogorsanje bolesti kroz f62.0 i f.32,nalaz psihologa,masa nalaza psihijatara.imam 20 %,ostalo 20%.pocetak lijecenja 99.godine.to mi je drugi izlazak,kazu,da dodjem jos jednom.nista od povecanja .mislim da nitko nije dobio povecanje,znaci,drzava nema novaca,mozemo biti bolesni do jaja,nevrijedi.eto,da znate,drugima zelim vise srece Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Grom odgovoreno: 23. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2008. Jesi to išao za mirovinu ili HRVI ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 24. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. Bare, mora ti u nalazima biti i evidentirano da je došlo do pogoršanja. Ne vrijedi izlaziti na komisiju ako ti u dokumentaciji uglavnom piše da je stanje isto kao i prošli puta iako i imaš čitav elaborat papirologije. Na to moraš strogo paziti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 24. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. pa sta da kazem doktorima,uvijek kazem da mi nije dobro,kako da se ponasam pred njima,nemogu rezati vene pred njima ili moram.meni je sve gore Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 24. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. zadnji nalazi.:dolazi u pogorsanju,napet,bla bla.tako nekako.pisat cu zalbu pa sta bude. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 24. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. za rvi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 17. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2008. kako se može povećeti postotak invalidnosti ?danas na kavi sam čuo da je jednom branitelju povećan postotak invalidnosti na prvostupanjskoj sa 30% na 50%.da li je to moguće i o čemu se tu radi mrljavac molim odgovor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 17. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2008. Moraš biti bolesniji nego što si bio, a to moraš dokazati odgovarajućom medicinskom dokumentacijom kada budeš išao na prvostupanjsku liječničku komisiju. Oni ako i povećaju, to mora potvrditi i DLP. Ukoliko ti je prošlo više od dvije godine od primitka rješenja u kojem piše da imaš stalni status HRVI možeš otići u Ministarstvo hrv.branitelja (odjel za skrb) u tvojoj županiji i podnijeti zahtjev za povećanjem invaliditeta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 17. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2008. ne znam kako bi bio bolesniji nego sad.u svibnju 2005 dobio sam na prvostupanjskoj 30% i mirovinu zbog profesionalne nesposobnosti za rad.u siječnju 2007 zbog pogoršanja stanja u hzzo osijek dobio sam opću mirovinu (i povećanje rat -mir sa 30-70 na 60-40).imam privremeno do srpnja 2009(bio na prvostupanjskoj 28.05.og)znači li i za mene da poslije 2 godine trajnog mogu zatražit povećanje invalidnosti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 17. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2008. Upravo tako. Dolje sam to i napisao. Što se tiče HZMO-a možeš tražiti i povećanje (neovisno o tome koliko si u postotku HRVI) dijela koji se odnosi na sudjelovanje u DR-u i tako ostvariti veću mirovinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.