Jump to content

plp i povecanje


Delta70

Preporučene objave

neki dan bio u osijeku na komisiji.pogorsanje bolesti kroz f62.0 i f.32,nalaz psihologa,masa nalaza psihijatara.imam 20 %,ostalo 20%.pocetak lijecenja 99.godine.to mi je drugi izlazak,kazu,da dodjem jos jednom.nista od povecanja .mislim da nitko nije dobio povecanje,znaci,drzava nema novaca,mozemo biti bolesni do jaja,nevrijedi.eto,da znate,drugima zelim vise srece :-):-):-):-):-(:-(:-(:-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Moraš biti bolesniji nego što si bio, a to moraš dokazati odgovarajućom medicinskom dokumentacijom kada budeš išao na prvostupanjsku liječničku komisiju. Oni ako i povećaju, to mora potvrditi i DLP.

 

Ukoliko ti je prošlo više od dvije godine od primitka rješenja u kojem piše da imaš stalni status HRVI možeš otići u Ministarstvo hrv.branitelja (odjel za skrb) u tvojoj županiji i podnijeti zahtjev za povećanjem invaliditeta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne znam kako bi bio bolesniji nego sad.u svibnju 2005 dobio sam na prvostupanjskoj 30% i mirovinu zbog profesionalne nesposobnosti za rad.u siječnju 2007 zbog pogoršanja stanja u hzzo osijek dobio sam opću mirovinu (i povećanje rat -mir sa 30-70 na 60-40).imam privremeno do srpnja 2009(bio na prvostupanjskoj 28.05.og)znači li i za mene da poslije 2 godine trajnog mogu zatražit povećanje invalidnosti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija