Jump to content

Zapisnik


im-free

Preporučene objave

Zaustavila me lokalna policajka cca 500 m od radnog mijesta gdje sam zaboravio vozačku dozvolu. To sam joj rekao i pustila me da otiđem je uzeti. Kako bi bio što uvjerljiviji pozvao sam je natrag i dao joj prometnu dozvolu u namjeri da će vidjeti dobru namjeru. Za 5 minuta sam se vratio dao joj vozačku i komentirao da zašto me svakih par dana zaustavljaju kada me znaju. Ona je odgovorila da me ona ne poznaje iako već 6 mjeseci je tu i dolazi na piće u kafić pored mog dućana gdje vidi i auto i mene. Nakon toga sjela je u auto i išla raditi provjeru s komentarom da je moglo sve proći ok ali zbog prigovaranja, kazna za ovaj prekršaj je 300 kn.

Napravila je zapisnik kojeg nisam htio ni potpisati ni preuzeti. Nisam siguran da sam najpametniji ali da sam bio ljut to jesam. Može li me izvući da nisam primio-preuzeo zapisanik koji usto nije ni potpisan. Hvala i lijep pozdrav

:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ništa niste postigli time što niste niti preuzeli a niti potpisali zapisnik....samo je možda još više razljutili....u svakom slučaju ovo vam i nije neka caka na koju bi se izvlačiti....nitkio od nas ne voli da mu se prigovara, pa makar i bezazleno....jer eto kako sve neslavno završava...

ako niste preuzeli zapisnik, gdje je isti završio?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na vašem mjestu bi vratio istom mjerom, kada budu u kafiću, a koliko sam shvatio, često su tamo, zapišite broj sl. vozila, vrijeme i datum, te pošaljite prijavu na ministarstvo, te naznačite da su tu često i dugo (shvatio sam da često obitavaju u kafiću), te da sumnjate da je to za vrijeme radnog vremena, jer su jednom prilikom i vas zaustavili u blizini istog(priložite kopiju ob.prek. naloga).

 

Dakle, ako od vas mogu tražiti "ozbiljno ponašanje" i poštovanje prema sl. osobi, onda i vi možete tražiti isto od njih, da se ponašaju sukladno pravilima i zakonu, te da doprinose "povjerenju građana u pol. službenike".

 

Sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija