Floki objavljeno: 1. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 1. svibanj 2008. Jel ima netko? Ima previše pitanja na Legalisu, jel netko možda to posložio, pa bih bio zahvalan ako bi htio poslati na mail? dario.pejak@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lolla0202 odgovoreno: 1. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. svibanj 2008. I ja bi se pridruzila zamolbi kolege! Moj mail je plaviprozor@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bigfellow1 odgovoreno: 8. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2008. bigteamster@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cekinjo odgovoreno: 9. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2008. imate dole na "literatura iz koje sam učio" linku... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Metkovac odgovoreno: 13. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. svibanj 2008. ja bi isto molio kolege koji imaju pitanja za pravosudni da mi ih hitno pošalju na mail: metkovcanin@yahoo.co.uk Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zorko odgovoreno: 13. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. svibanj 2008. Ada ti Floki to središ i poredaš ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 13. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 13. svibanj 2008. palo mi je na pamet. i sigurno hoću, al mislim da neće biti u skoroj budućnosti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mst odgovoreno: 14. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 14. svibanj 2008. već su poredana u temi "literatura iz koje sam ja učio", dobro, je, pogledaj.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 14. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 14. svibanj 2008. pogledao sam ali dosta toga fali.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sretno_položeni odgovoreno: 15. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2008. Ej, imaš pitanja počev od prvih objavljenih rokova na legalisu, sve do mislim srpnja 2007. godine. Ovaj ostatak možeš nadopunit doslovno u sat, dva kopi pejstanja. Fali... Fali tebi malo volje, eto što fali. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
memi odgovoreno: 4. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2008. ZNATE LI DA LI AKO KANDIDAT BAŠ I NE ZNA RUŠE ILI SE NEKAKO SAŽALE PA POŠALJU NA POPRAVNI IZ DVA PREDMETA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sretno_položeni odgovoreno: 5. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2008. Curi s kojom sam polagao su prekinuli ispit nakon dva ispitivača, uletili su ko da je racija (ajde, malo karikiram-al bilo je nekako čudnovato, prekid u pol ispitivanja, čekajte vani, nije mi na prvu baš bilo jasno što se zbiva...), jer cura nije bila spremna-ili nije učila, ili nije imala dovoljno vremena za učenje, ne znam... Po meni, ako štekaš, pomoć će ti dok ispituju, pa ako si bio srednja žalost iz nečeg, a bolji u nečem drugom, na kraju će te bacit iz onog di si bio lošiji, mislim, ako stvarno nisi zaslužio prolaz iz tog predmeta. Kad sam polagao, od 5 kandidata, dvoje smo sve položili, dvije su dobile parcijalu, a jedna je pala sve i ona stvarno nije znala, a žao mi je, ali skoro ništa, i zato je nisu imali ni za šta ulovit da je nekako dovuku do zadnjeg ispita, jer, većina ispitivača je ok i neće te bacit odmah bezveze, već će na kraju uz kavicu zajedno gledat što će napravit s tobom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 5. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2008. slažem se kolega, ja isto mislim.... čak recimo ne pušim priču sve sam znao, pa sam samo negdje zaštekao pa me bacilo.... jer recimo sa mnom je bio kolega koji je sve znao i zapeo je na ztd-u i na kraju mu je rekla pustiti cu vas, ali malo mi ponovite zdt.... nije bilo da nije beknuo ali nije bas briljirao... sve ostalo smo znali i nisu ga sad htjeli samo zbog toga rusiti... dakle stvarno treba ne znati neku kategoriju da bi te srušili cijeli predmet.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.