Jump to content

kleveta i svašta još nešto


malaroda

Preporučene objave

Pitanja: XY i ja išli smo s kave i pronašli karticu s odreskom banke na kojem je pisao pin... Ja sam ta koja je podigla karticu (bila je na javnoj površini, ne u privatnom prostoru...) on je uzeo karticu, tj ja sam mu je dala u ruku, on je digao novac...

 

PITANJA:

1. Žena čija je kartica je sutkinja... Ugl, ona mene optužuje (btw susjeda mi je, što se kasnije ispostavilo). Dečko je vratio svu lovu, i sad njega ne tereti (što je ok, jer je vratio svu lovu i rekla je da ne želi ništa preko suda rješavat)... Zašto sam ja prvookrivljena??? Za podizanje kartice s betona ispred zgrade? Za 5 sekundi koliko sam ju držala u ruci?

 

2. Na blogu sam napisala nešto o njoj.. S time da sam napisala navodno, kako neslužbeno doznajemo a i post je obrisan...i eto, sad ona mene tuži za klevetu i uvredu...

 

:-x

 

molim vas pomagajte...

 

Studentica sam, radim tu i tamo ali stvarno nemam novaca za odvjetnika. Gdje potražiti (po mogućnosti besplatnu) odvjetničku pomoć te da li je to i u kojoj mjeri potrebno?

 

Hvala unaprijed :-?

 

P.S. molim vas ne moralizirajte, znam da sam pogriješila... :(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odvjetnička besplatna pravna pomoć se osigurava samo za slučajeve kada je to nužno. Za to se obraćate Hrvatskoj odvjetničkoj komori.

 

Vi trebate reći točno za koje djelo Vas terete , a činjenični opsi je poželjan da bi Vas se pojasnila situacija.

 

To što ste izbrisali post bloga ne znači da su dokazi nestai. Svjedoci i eventualno spremljene stranice mogu poslužiti kao dokaz.

I tu trebate dati činjenični opis da bi se znala vaša pozicija

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sud dodjeljuje branitelja samo u slučajevima kada je obrana obvezna (čl. 65. ZKP, pritvor, propisan dugotrajni zatvor, gluh, nijem, suđenje u odsutnosti itd.). Obzirom da u konkretnom slučaju, ukoliko se radi o kleveti ili uvredi, nije predviđena obvezna obrana odvjetnika, troškove obrane ćete sami snositi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija