destiny objavljeno: 7. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 7. svibanj 2008. u brakorazvodnoj parnici smo dogurali do ročišta na kojem je obranjeno ranije stručno mišljenje centra da sam ja podobniji roditelj za odgoj maloljetnog djeteta. suprotna strana naravno nije zadovoljna s tom odlukom i zatražila je neovisno vještačenje po kliničkom psiholgu koje košta cca 10 000 kn.btw mi još uvijek živimo skupa a debelu većinu troškova života snosim ja.. ono što mene zanima je da mi netko ko ima iskustva s tim vještačenjem napiše koje slovo,bilo ovdje bilo na P.M. hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mayyya odgovoreno: 26. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2008. nažalost nemogu ništa napisati a već je prošlo i neko vrijeme,ja sam sada isto u nekakvoj gabuli sa vještačenjem pa me zanima gdje ste bili i kako je prošlo,hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.