odrljin objavljeno: 10. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 10. svibanj 2008. Molim da li može mi neko odgovoriti. Kao poslodavcu mi je stigao dopis odvjetničkog ureda sa prilogom riješenjem o ovrsi putem javnog bilježnika za jednog mog djelatnika. Udaren je i pečat pravomoćnosti.Međutim ima jedan problem sve je stiglo kao kopija odnosno preslika pa čak i dopis odvjetničkog ureda. Smatram da ću postupitiu krivo ako na temelju ovakvih dokumenata počnem uskraćivati plaću svom djelatniku posebno što se radi o velikoj cifri.Neznam dali da se oglušim na ovo ili da tražim od odvjetničkog ureda da mi pošalju orginal ili ovjerenu presliku pravomoćnog riješenja o ovrsi. Molim komentare ili odgovor i dali se je iko susretao sa ovim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 10. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. svibanj 2008. Preslike se bez izuzetka upotrebljavaju kao dokazno sredstvo u praksi, tako da to nije ništa neobično. No, ukoliko želite u potpunosti biti sigurni u istovjetnost i pravomoćnost rješenja o ovrsi, zatražite od tog odvjetničkog ureda neka vam dostavi ovjerenu presliku pravomoćnog rješenja o ovrsi. Oni mogu presliku tog rješenja odnijeti u ovršnu kancelariju gdje će im lupiti (još jednom) pečat pravomoćnosti, i kao takvo, rješenje o ovrsi vam može poslužiti kao pravovaljano. S druge strane, možete i vi nazvati ovršnu kancelariju i provjeriti istinitost tog rješenja. pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.