Jump to content

Ja položila!!!


silky

Preporučene objave

Prvo i osnovno..nije tako strašno i ispitivači su samo ljudi, nije im cilj nikoga srušiti, ali se mora znati...ne prolazi se na lijepe oči, nego je stvarno potrebno znanje..dovoljno je da ispitivači skuže da si učio, da znaš ono što te pita, ne mora se znati sve točno (dovoljno je znati ono osnovno, a ako ga zanima baš ono što nisi rekao, postavi ti potpitanje i to je to). Pitanja neću posebno navoditi jer se sva već nalaze na legalisu, treba ih isprintati i po njima ponavljati jer je to ono osnovno što pitaju. Ne ide se u detalje i sitnice, nego ih zanimaju konkretne stvari...

Mala napomena za EU, to ipak treba znati detaljnije, mi smo naletile na ispitivača koji je pitao detalje (razlog osnivanja Ekonomske zajednice za ugljen i čelik, zašto je osnovana Europska ekonomska zajednica, koliko traje mandat u Vijeću ministara, objasniti Europski revizorski sud, da li taj sud može poduzimati radnje pred Sudom europskih zajednica, cilj SSP-a, kronolagija Hrvatske (od zahtjeva za članstvo pa sve do kraja), šta se događa nakon zatvaranja pregovora, valove proširenja, glavne institucije). Ispitivač ti postavlja dodatna pitanja dok ne dobije odgovor koji ga zanima. Svakoj je postavio po tri pitanja i hrpu potpitanja u sklopu toga.

Na kraju, ne treba se bojati, nije to tak strašno i nemoguće kak se čini.

Dugo traje, mi smo bile gotove oko 17.30h, samo ispitivanje ide brzo, ali je najduže čekanje između svakog pojedinog predmeta.

Pripremite se i samo hrabro...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija