Jump to content

što mogu očekivati 2 ?


hitman

Preporučene objave

kao što sam davno prije napisao, nalazim se u starosnoj mirovini mup-a,zadnje zvanje i tijekom domovinskog rata samostalni narednik (čujem da je to sada viši policijski inspektor),dragovoljac,20% hrv-još uvijek privremeno.bio sam na procijeni preostale radne sposobnosti,te dobio opću nesposobnost ali nažalost omjer, 20 rat - 80 mir ( nisam zadovoljan ali s rogatim se nažalost nemožeš bosti).nemam volje ni živaca za tuižbe i žalbe. dali mi netko može otprilike reći, što mogu oćekivati

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hitman je napisao:

... nalazim se u starosnoj mirovini mup-a,zadnje zvanje i tijekom domovinskog rata samostalni narednik (čujem da je to sada viši policijski inspektor),dragovoljac,20% hrv-još uvijek privremeno.bio sam na procijeni preostale radne sposobnosti,te dobio opću nesposobnost ali nažalost omjer, 20 rat - 80 mir ( nisam zadovoljan ali s rogatim se nažalost nemožeš bosti).nemam volje ni živaca za tuižbe i žalbe. dali mi netko može otprilike reći, što mogu oćekivati

 

S obzirom da ste već korisnik starosne mirovine, a ispunili ste uvjete i za invalidsku mirovinu po osnovi opće nesposobnosti za rad uzrokovanu rat/mir 20/80, stekli ste pravo i na invalidsku mirovinu po ZOPHBDR-a.

Sukladno važećim odredbama ZOMO-a, možete koristiti samo jednu mirovinu i to prema vlastitom izboru (čitaj: povoljniju).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija