hitman objavljeno: 19. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 19. svibanj 2008. kao što sam davno prije napisao, nalazim se u starosnoj mirovini mup-a,zadnje zvanje i tijekom domovinskog rata samostalni narednik (čujem da je to sada viši policijski inspektor),dragovoljac,20% hrv-još uvijek privremeno.bio sam na procijeni preostale radne sposobnosti,te dobio opću nesposobnost ali nažalost omjer, 20 rat - 80 mir ( nisam zadovoljan ali s rogatim se nažalost nemožeš bosti).nemam volje ni živaca za tuižbe i žalbe. dali mi netko može otprilike reći, što mogu oćekivati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. kad si otišao u mirovinu ? od kad se liječiš i po kojoj osnovi bolesti imaš 20 % ? opća nesposobnost ,a već si u mirovini zanimljivo ! pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
morskywuk odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. hitman je napisao: ... nalazim se u starosnoj mirovini mup-a,zadnje zvanje i tijekom domovinskog rata samostalni narednik (čujem da je to sada viši policijski inspektor),dragovoljac,20% hrv-još uvijek privremeno.bio sam na procijeni preostale radne sposobnosti,te dobio opću nesposobnost ali nažalost omjer, 20 rat - 80 mir ( nisam zadovoljan ali s rogatim se nažalost nemožeš bosti).nemam volje ni živaca za tuižbe i žalbe. dali mi netko može otprilike reći, što mogu oćekivati S obzirom da ste već korisnik starosne mirovine, a ispunili ste uvjete i za invalidsku mirovinu po osnovi opće nesposobnosti za rad uzrokovanu rat/mir 20/80, stekli ste pravo i na invalidsku mirovinu po ZOPHBDR-a. Sukladno važećim odredbama ZOMO-a, možete koristiti samo jednu mirovinu i to prema vlastitom izboru (čitaj: povoljniju). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.