holiday objavljeno: 4. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 4. lipanj 2008. Pls. help Prije 7 dana dobio sam od porezne uprave ovrhu sa datumom 15.02.2008. prema rješenju Carinske uprave od 29.03.2000. za prekršaj neplačenu carinu za uvoz automobila od 20.03.1993. na iznos od 1.956,80 kn, a ovo opet po rješenju Komisije za carinske prekršaje od 19.11.1997. Istina je da sam uveo auto Audi god. proizvodnje 1982. i to 20.03.1993., ali sam naravno platio carinu i sva davanja, u protivnom automobil ne bi mogao registrirati. Naravno da nemam ove uplatnice, jer ko živ čuva te papire 15 godina. Audi sam vozio par godina i prodao. Može li mi tko pomoći, sve ove godine nisam dobio ništa od ovoga ni rješenje Komisije 1997, ni rješenje od 2000. gdje piše: Naplačuje se od ......., a sada poslije 15 godina dobijem ovrhu od porezne uprave. Da li postoji zastara ???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
monstrum odgovoreno: 8. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2008. Naravno da postoji ali se moraš pozvati na nju. Nadležnoj carinskoj upravi podnesi zahtjev u kojem se pozivaš na zastaru što ranije. A zašto nisi reagirao na isti način i na rješenje iz 2000.-te, odnosno prije nego ti e pokrenuta ovrha? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.