zelenooq objavljeno: 12. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 12. lipanj 2008. Pozdrav svima treba mi pravnik koji ce mi dat strucnu pravnu pomoc vezano uz odnose dvije firme moze li mi netko nekog preporucit? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 12. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2008. zelenooq je napisao: Pozdrav svima treba mi pravnik koji ce mi dat strucnu pravnu pomoc vezano uz odnose dvije firme moze li mi netko nekog preporucit? Ja poznajem jednog odvjetnika s Marsa i jednu odvjetnicu s Venere. S kojeg Vama planeta treba odvjetnik? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zelenooq odgovoreno: 12. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2008. ti su mi malo predaleko zagabria bi odgovaralo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sue odgovoreno: 14. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 14. lipanj 2008. Floki je napisao: zelenooq je napisao: Pozdrav svima treba mi pravnik koji ce mi dat strucnu pravnu pomoc vezano uz odnose dvije firme moze li mi netko nekog preporucit? Ja poznajem jednog odvjetnika s Marsa i jednu odvjetnicu s Venere. S kojeg Vama planeta treba odvjetnik? floki, bas si covjeku od pomoci, ccc:smijeh: nego, kako je prosla ona tvoja zalba? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 14. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 14. lipanj 2008. Vidim neki imaju poznanstva na Marsu i Veneri. Astronauti, tema prebačena iz Radnog i socijalnog prava u podforum "Tražim pravnu pomoć". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 14. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 14. lipanj 2008. Sue je napisao: nego, kako je prosla ona tvoja zalba? Ne znam ni je li dostavljena Županijskom sudu.. do nedavno je spis cijeli bio u kalendaru Općinskog suda. E, da, dostavio sam Općinskom, odnosno Županijskom sudu u spis one 2 presude kao dokaz prakse, pa ćemo sad vidjeti kako će disati Županijski sud.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 14. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 14. lipanj 2008. Mrljavac je napisao: Vidim neki imaju poznanstva na Marsu i Veneri. Astronauti, tema prebačena iz Radnog i socijalnog prava u podforum "Tražim pravnu pomoć". legendo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 14. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 14. lipanj 2008. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.