Miri7 objavljeno: 16. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 16. lipanj 2008. Dragi kolege molim Vašu pomoć! Dobila sam poziv za ispit - posebni dio - javna nabava - zanima me da li je netko već polagao taj dio i što su izvori za učenje, u uredbi su još uvijek navedeni stari zakon i uredbe - svaka pomoć i po gledu pitanja iz općeg dijela je i više nego dobrodošla. Hvala na odgovorima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
brankaa odgovoreno: 21. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. lipanj 2008. Dragi kolege! Ima li možda netko skriptu za poseban dio državnog sručnog ispita iz upravnog područja financija? Ima li možda netko skriptirano: Zakon o bankama, Zakon o Hrvatskoj narodnoj banci, Zakon o osiguranju, Zakon o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga, Zakon o tržištu vrijednosnih papira, Carinski zakon, Zakon o javnoj nabavi, Zakon o računovodstvu, Međunarodni računovodstveni standardi... ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dreamer34 odgovoreno: 12. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2009. Supruga mi polaže uskoro - posebni dio upravno područje financija, pa bih molio nekog ako može reći koja su pitanja na ispitu u posebnom dijelu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mlad73 odgovoreno: 12. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2009. Ovisno koja je stručna sprema. Ja sam polagala 30.01. i pitanja su uglavnom iz zakona o PDV-u, porezu na dohodak i dobit. U mojoj grupi pitanja su bila: ispravak pretporeza, amortizacija, vrste dohotka, tko su obveznici PDV-a, Porez po odbitku, tko mora podnjeti godišnju poreznu prijavu. Što je carinska tarifa, zadaci HNB-a, Što je platna bilanca, Jamstveni i temeljni kapital banke. Uglavnom pita na primjerima i ako zapneš pomogne. Mislim da sam sva pitanja napisala pod temom posebni dio čini mi se da je tema otvorena 06.02. pa pogledajte tamo. Inače ja sam VSS dipl.ekonomist. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sarchi odgovoreno: 13. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2009. Kolege, jel moze pomoć,pitanja, skripta stagod za posebni dio,pravnica sam, ako moze ista vezano za sluzbeničke odnose,jedinice lokalne samouprave...hvala unaprijed...mail: sara.antonic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dreamer34 odgovoreno: 14. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 14. ožujak 2009. mlad73 je napisao: Ovisno koja je stručna sprema. Ja sam polagala 30.01. i pitanja su uglavnom iz zakona o PDV-u, porezu na dohodak i dobit. U mojoj grupi pitanja su bila: ispravak pretporeza, amortizacija, vrste dohotka, tko su obveznici PDV-a, Porez po odbitku, tko mora podnjeti godišnju poreznu prijavu. Što je carinska tarifa, zadaci HNB-a, Što je platna bilanca, Jamstveni i temeljni kapital banke. Uglavnom pita na primjerima i ako zapneš pomogne. Mislim da sam sva pitanja napisala pod temom posebni dio čini mi se da je tema otvorena 06.02. pa pogledajte tamo. Inače ja sam VSS dipl.ekonomist. Fala na odgovoru, zaboravio napisati da je VŠS ekonomist. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.