vanja123 objavljeno: 18. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 18. lipanj 2008. Redovan sam student uz plaćanje (dakle, SAMA PLAĆAM), na faxu ne postoji opcija izvanrednog studiranja! Da li mogu istovremeno biti stalno zaposlena? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ksx odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. vanja123 je napisao: Redovan sam student uz plaćanje (dakle, SAMA PLAĆAM), na faxu ne postoji opcija izvanrednog studiranja! Da li mogu istovremeno biti stalno zaposlena? mislim da je ovdje problem u doprinosima za zdravstveno osiguranje koje možete imati samo po jednoj osnovi ili kao redovni učenik-student ili kao zaposleni možete raditi preko student servisa ili na ugovor o dijelu i istovremeno studirati kao redovni student poslodavci vrlo često zloupotrebljavaju student servis jer tu su doprinosi nešto manji nego kod redovnog radnog odnosa tada si istovremeno možete uplačivati radni staž sami i imati zdravstveno osiguranje kao redovni student a mirovinsko osiguranje sami uplaćujete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.