Jump to content

Prijava za lažno svjedočenje


Merlin

Preporučene objave

Kako ide s prijavama za lažno svjedočenje, tko zna? Jel se to kod nas uzima za ozbiljno, ili....? Naime, u mojem postupku za povrat nacionaliziranog stana, jedan od svjedoka suprotne strane je lažnjak, i to mogu dokazati. Da li onda, s obzirom da je on ključni svjedok, i da dokazivanjem da lik laže mogu preokrenuti presudu u svoju korist, cijeli proces stoji dok se to ne riješi ili se to tretira kao zasebna tužba?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala ti na odgovoru; to je bio svjedok koji je lažnim svjedočenjem uvelike pripomogao da popušim spor; (tvrdio je da je bivša nositeljica stan. prava, zapraff, iznajmila samo DIO stana, i da je svako malo bila u Hrvatskoj te onda boravila u stanu s podstanarkom jer da su si frendice, a ova ju jedva pozna, hehe). A lik je dvije godine (period za koji tvrdi da je provjetravao stan-valjda kad tih "prijateljica" nije bilo doma, i da je čak pomagao kod farbanja stana, itd.) nije uopće stanovao tu, nego se iselio (samo žena i djeca ostali, pokrenuli su razvodnu parnicu,pa se on mako' iz stana blabla, nebitno..). I to stanari iz zgrade znaju i posvjedočili su u tom pravcu, ali je sutkinja to zanemarila zato jer je on, zamisli spike, bio kućepazitelj, pa sutkinja valjda misli da tak' "odgovornu" funkciju može obavljat samo čovjek koji nikad ne laže :)) Ali apsolutno najbolja fora od sutkinje mi je da "on nema interesa u toj stvari". Kaj nije genijalno, ONA ZNA!! A taj lik IMA interesa itekako, naime, njegov stan je do mojeg za kojeg sam tražio povrat, i od bivše mu žene koja je normalna osoba, za razliku od njega, znam da je u dilu s bivšom nositelj. stan. prava, koja živi vani, pa će mu prodat stan i eto ti penthouse-a, kak i Bandić ima, hehe..

 

Svakak ću ga tužit, znaš što, iz principa, jer je smeće od čovjeka, pa taman ne dobio nikad taj stan, nema veze, ali njega ću uništit. Neće mi biti ni love ni vremena žao za to, i moram to dobit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

IDE, no prvo mora lažno svjedočiti i biti upozoren o posljedicama lažnog svjedočenja. Potom zatražite primjerak zapisnika i s njim i podatcima svojih svjedoka u ODO kod dežurnog državnog odvjetnika napišete kaznenu prijavu. Postupak preuzima ODO i u istom pred nadležnim Općinskim sudom i Vi postajete svjedok.SVAKAKO GA PRIJAVITE! :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Super. Ma, znaš da budem, fakat. Još bolja fora je što je i taj stan (do ovog mojeg) bio nekad moj, tj. od mojih staraca pokojnih. On se prijavio da šatro stanuje s bakom tu, iako nije, i na istu foru je dobio stan. Dakle, bilo bi fakat too much da popušim DVA stana zbog smeća od čovjeka. Ma mislim, bilo tko da je na mom mjestu bi, vjerujem, isto mislio? Ali jedino sutkinja ne. Sad si mislim da sam možda trebala reći da on ima ITEKAKO interesa, da mi je već popalil jedan stan isto na foru muljaže. No, brijem da bi me sutkinja poklopila s nekom spikom tipa, što je bilo je bilo, to nije predmet spora, blabla..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija