Jump to content

Što se može?


ZastoJa

Preporučene objave

Prilikom stupanja u radni odnos, radnik potpisuje ugovor u kojem stoji radno mjesto i da je radnika upoznat sa pravilnicima, ovim, onim, opisom posla, katalogom, ne znam čime sve ne....naravno, radnik sa tim nije upoznat jer firma to niti nema. E sad - radniku se svašta uvaljuje da radi što nema veze sa radnim mjestom....tražeći da mu se da neki opis radnog mjesta u opisu mu se sve lijepo navede što se navesti može, a što zaista nema veze sa radnim mjestom. Odgovoran za ovo, odgovoran za ono...a niti iam iskustva s tim, niti to zna....(pokušaj da ga se eliminira1?).I još se doda - i sve ostale poslove po nalogu poslodavca...što se može?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja znam da to firma MORA imati, ali nema, eto...nema ni neke druge stvari koje bi morala imati, a iz iskustva kolega koje se bave istom strukom znam da i u njihim firmama toga često nema, pa stalno traže nek se to napravi, inače mi svoj posao ne možemo raditi jer je vezan uz sistematizaciju....a što se mog radnog mjesta tiče, ionako je novo, prije uopće nitko to nije radio, krpali su se na razne načine.

 

Ali, a-ha, da ne zaboravim - postoji zakon u kojem je taksativno pobrojeno čime se služba u kojoj radim treba baviti i koji su nam zadaci. Moja logika - zakon je iznad bilo koje sistematizacije i ako tak piše onda je tak! Eh, a u praksi si poslodavac tumači - ako sam rekel da buš to ti radila, onda i budeš..i napiše mi u opisu koji je onak danas nabrzaka sastavil da ja radim bla, bla, bla i još bla, bla, bla....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija