Jump to content

uzdrzavanje supruge


lakyOS

Preporučene objave

imam jedan problem ,naime prije godine dana sam digao kredit za adaptaciju stana i kupovinu namjestaja,kad je dosao trenutak rastave napustio sam stan i prepustio zeni sa nase dvoje malodobne djece. zanima me sljedece. zena trenutno radi al joj prijete otkazom ako bude isla na bolovanje ,a ja sam kod kuce sto nezeli da budem sa djetetom koji ima blagu temperaturu. ona je zdrava i pitam sada .. dal je moguce .da sud presudi neko uzdrzavanje majke koja svojom zaslugom dobije otkaz da bi meni inat tjerala mada su djeca mogla biti samnom(i kcerka ), u tom slucaju kako majka moze onda biti sposobnija od oca da odgaja djecu ako "nije sposobna" raditi. :-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bračni drug može tražiti uzdržavanje od drugog bračnog druga samo ako nema dovoljno sredstava za život, a nije sposoban za rad i ne može se zaposliti i taj zahtjev može postaviti do zaključenja glavne rasprave u parnici za razvod braka ili iznimno još 6mj nakon toga.

Ako smatrate da postoje bitno promijenjene okolnosti od onih na temelju kojih je sud odlučio da djeca žive sa majkom možete od suda tražiti donošenje nove odluke.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija