Jump to content

Kako doskočiti"šlamperaju" tvrtke ex supruga??


corvetteos

Preporučene objave

Poštovanje forumaši moji!

1).

Evo me ponovo sa novim problemom...kao sto sam pisala u veljaci sam dobila povečanje uzdržavanja sa 642,94kn na velikih 1.100 kn za dvoje djece u dobi od 13 i 15 godina. S obzirom da je sudsko rješenje postalo pravomočno u svibnju,trebala sam dobiti i zaostatke uzdržavanja za sto je napravljena ovrha od strane mog odvjetnika...Do danas nisam dobila zaostatke, nego samo uvečano uzdržavanje...Što činiti??

 

2).

Kada sam se razvela,davne 1998 god, uzdrzavanje je bilo izrazeno u postotcima za svako dijete ponaosob(tada je i najstariji sin bio malodoban, imam troje klinaca), sto je iznosilo 45% plaće bivšeg supruga.

Na bazi place iz 1998god iznos uzdrzavanja je bio 642,94 i nije se mijenjao do svibnja o.g., dakle do novog sudskog rješenja.

Upozorena sam od strane suca da je tvrtka ex supruga u kaznenom djelu i da se pokusam nagoditi sa njima jer je tjekom godina plaća drasticno povecana, a uzdrzavanje je ostalo isto,nakon nekoliko neuspješnih pokusaja nagodbe,odlucujem da cu tuziti tvrtku za zaostatke i tada se pojavljuju problemi:

-odvjetnica ne nađe papir na temelju kojeg je ex-u stavljena administrativna zabrana 2000god(do tada nije nista platio),na koji način da ja sama dodjem do tog rješenja a da bih mogla podnijeti tuzbu?

 

Zasto unatoč ovrsi tvrtka ex supruga ne isplaćuje zaostatke uzdrzavanja po novom rjesenju??

Kako im "doskočiti"?????????????

:misli:

Sorry na podužem postu 8-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija