Jump to content

Kako do posla u Brodsko-posavskoj županiji?


anonimno

Preporučene objave

Pozdrav,

mene zanima kako naći posao upravnog pravnika u Brodsko-posavskoj županiji? Ove godine sam završila za upravnog pravnika, pokušala sam na različite načine naći posao, a na žalost nisam našla ni na ponudu da odradim vježbenički staž. Zašto se uopće mladi ljudi školuju kad nas ne trebaju da radimo????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vjerij mi zban kako ti je, ja sam dipl.pravnik i isto nema posla-govorim o Osječkko - baranjskoj županiji i Vukovarsko - srijemskoj županiji gdje godinu dana bezuspjašno tražim posao-previše pravnika i premalo posla... U zg - u je jedino malo bolja situacija...Na to pitanje nema odgovora-to je tako kako je... Čak ni ne tražiš dugo posao-imam kolegice koje su nezaposlene 2 i više godina...Teško je za diplomirane pravnike a za upravne pravnike tek nema posla...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

ja bih te osobno stavio u Ured za gospodarstvo jer oni tamo nemaju veze sa poslom a kamoli sa poznavanjem upravnog prava.Šef odjela dipl ing agronomije,služi kao figura za potpisivanje, njegov šef isto nije u struci, miševi kao P.Jergović vrte eure što nema veze sa strukom a kamoli sa nekim normiranim MTU za otvaranje obrta.

Bože nedaj nikome.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija