Jump to content

Poziv


kerbi

Preporučene objave

Uglavnom 7. 10. 2007. godine zaustavila me policija jer me kamera par kilometara prije u Dužici (cesta Petrinja Sisak) snimila sa 97. kmh u naseljeom mjestu. Nakon odbijanja pogreške uređaja od 10 km/h dobio sam kaznu za prolaz sa 87 km/h kroz nasseljeno u visini od 750 kn plus troškovi. Uglavnom pisao sam žalbu pp. Sisak koja je nadležna za to podrućje za viši prekršani sud u Sisku. Tek krajem 7. mjeseca ove godina poštom mi je stigao poziv, koji nisam prmio jer sam u tu vrijeme bio na ljetovalnju, ali mi poštar nije ostavio onu žutu ceuljicu, nakon čega je pokušao ponvno urućiti poziv nakon 3 dana (ništa čudno za njega s obzirom da je povremeni posjetilac ludare u popovaći i da pol pošte nestane), ali ni tad nije ostavio obavjest tako da neznam sigurno od koga je poziv bio (susjedi kojima je pokušao uvaliti poziv mi rekli da je spominjao sudski poziv). Ok, do tud još pratim, valjda mi pokušali poštom urućiti poziv sudcu za prekršaje. No danas sam iz drugog polušaja (prvi je bio u petak ujutro kad općenito nikog nema daoma) primio poziv da se u sriedu javim u PP Petrinja u 12,45 javim u nekakvu sobu jedan radi davanja obavjesti o prekršaju iz članka 53. st. 1 ZSPC-a.

E to i sad nije jasno, rvo zar se nebi trebao javiti sudcu za prekršaje pogotovo što je to prekršaj još po starom zakonu, a i ako se trebam javiti u policijsku postaju zar to nebi trebala biti pp Sisak koja je nadležna za taj prekršaj.

Uglavnom, jel ima tko pojma šta sad ovo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija