Jump to content

molim hitnu pomoć oko zastare


dariucho

Preporučene objave

Naime 05.12.2006 godine dobio sam kaznu od 500kn za nepropisno parkiranje na mjesto za invalide koje uopce nije bilo oznaceno znakom a crte na pločniku su bile nevidljive to jest samo tragovi su se poznali,onako blijedi.Žalim se mupu-u koji me odbija i šalje ponovno uplatnice i kaže da imam pravo žalbe u roku od 8 dana.Žalim se prekršajnom sudu gdje mi kažu da je 8 dana isteklo a znam da nije!!Nista pišem žalbu Visoko prekršajnom sudu....i danas na datum 23.9.2008 kaže mama da nije htjela potpisati nekakvu plavu kuvertu.dali je to rješenje Visoko prekršajnog suda?Ako je što raditi,dali i dalje ne potpisivati?Koji je način naplačivanja kazne ako odbijam platiti.hvala...molim vas da mi odg što prije..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa ti nisi odbio prijem, jel tako? Tvoja majka nija ovlaštena za tebe preuzimat pismeno. U slučaju više pokušaja dostave, tebi se treba ostaviti Priopćenje u kojem će ti pisati gdje se nalazi pismeno i kad ga možeš podići. U tom slučaju, dostava se smatra izvršenom, dakle - pribijanjem priopćenja na kućna vrata).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

to je stari obavljao umijesto mene.....nije mi jasno kako je onda riba na prekršajnom sudu dopustila da se žalim direktno visokoprekršajnom...i šta bi mi to sad nakon 1 godine i 10 mjeseci dolazili u plavoj kuverti.ne vjerujem da su toliko dugo radili ovršni postupak a sve to vrijeme nisam nista dobivao ni od suda ni od mupa...ne kuzim...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija