Jump to content

rok u listopadu


Zofa

Preporučene objave

  • 3 tjedna kasnije...

ja izlazim slijedeći mjesec,učila sam po klariću cijeli deveti mjesec, sad umejsto da ponavljam, učim ZOO, još će mi se desiti da ne znam ni jedno ni drugo. Pojedine stvari pamtim definiciju iz knjige, i zakonski tekst; npr kapara, uvjet i sl.

Čini mi se da ovi koji će polagati po novom, bar će imati prednost što će imati samo jednog člana komisije za svaki predmet i jednog potencijalnog zamjenika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Opa je napisao:

Ma bit će sve u redu... i ja ludim, imam filing da sam gubila vrijeme do sad. Malo sam skidala pitanja pa ako ti trebaju napiši mail da ti ih pošaljem... Što kažeš na komisiju? :palac::palac::-)

 

Vlahinja, Brežanski, Baranović, Jasenković i Đurović

 

LARA_CAR@msn.com

 

bila bi vječno zahvalna, osobito za Jasenkovića jer imam malo pitanja, a sva su nekako ista ( ne znam jel to dobro ili ne :-D )

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znam kako vam je kolegice, ooo znam, i ja se tako osjecam, ali mislim da ne treba panicariti. Komisija nam je OK, ukoliko se nece mjenjati, sto je postala, kako cujem, sve cesca praksa, nitko ne moze sve znati i mislim da nam je jedina neizvjesnost unatoč tome koliko smo ucili gospodin Arno. Kako je stanje kod vas, jel jos uvijek listate knjige i skripte ili ste poceli ponavljati po pitanjima? Pozdrav! :frajer:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Upravo to, niti oni u MP-u ne znaju hoće li biti promjene u komisiji :-( i onda ti budi pametan i ponavljaj samo po pitanjima...Ne znam dal ispitivači imaju običaj "uzvraćati" uslugu zamjene, pa da se na sutrašnjem roku ne bi pojavio Marković umjesto Vlahinje... :-( Isto tako, u četvrtak se umjesto Svedrovića pojavila Klarić-Baranović, očito su izmjene sve češće i češće...

 

O bože, tko će preživjeti sutrašnje prijepodne....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jučer je vlahinja srušio curu, ali ne mogu reći da je znala. jako se trudio da joj pomogne. pitao ju je oglašenje rješenja ništavim. pa kad niej znala rekao je: kad bi npr upr. tijelo donijelo rj o smetanju postupka, onda se ona sjetila - stvar iz sudske nadl, pa onda je rekao kad bi rješenjem upr tijela vama naloženo da ubijete susjeda (ona je valjda tad rekla, ako uopće i je - kad bi izvršenje rj predstavljalo KD), ali niti jednog se razlgoa nije sjetila sama. rekao je da to ne može tolerirati. da se razumijemo nije ni prije baš išlo. radno je položila

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, nas za 6.11. jedino bi Arno mogao malo sekirat. Danas sam pocela ponavljati po pitanjima, al kako se izgleda komisija cesto mijenja, koliko ima koristi od pitanja, bolje se skripti uhvatit za ponavljanje. Samo da se ne promjeni kazneno i gp. Kolega iz 6. jel vi listate il ponavljate? Boga molim samo da streberi ne budu sa mnom na ispitu.:namiguje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jooj nemamo vremena sad bas za previse kombiniranja! Ne znam koji bi predmet prije uzela, sad me ova prethodna kolegica uplasila za Vlahinju, pa sam odmah uzela citat izvanredne pravne lijekove iz uprave, prisjetim se svakog petog razloga, a da se svi ti razlozi trebaju bas tako nabubetat i da zbog toga ruse i nisam mislila. :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa nisam ni ja ja sam mislio kad sam slušao Vlahinju da je on OK, bio je korektan prema kolegicama koje su odgovarale, bile su uplašene i imale su tremu ali nisu morale sve znati. A ovo mi baš i nije obečavajuće, jeste vi kolegice do sada ucili po skriptama ili zakonima ili knjigama i koliko ste puta iščitali materiju, ja sam u panici da nisam to dovoljno puta procitao sve i da se necu nicega sjetiti ondje i da necu to moci reproducirati kad budem trebao. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Joj bolje da ne govorim koliko sam puta presla sve, jer je zalosno.:-? Al mozete se sa mnom utjesit. Sve sam presla samo jednom, kao recimo temeljito. Npr, Uprava 3 dana ucenja po 10 sati itd. I to je to. U ovih tjedan dana koliko nam je ostalo planiram sve ponoviti jednom ako uspijem ako ne, mogla bi odjaviti sta da radim. Zapravo poslala sam vec odjavu 26. 09., da me prebace za rok u 11, mj. faxom u ministarstvo, al mi je nisu valjda uvazili nego mi poslali poziv za listopadski rok. A vi kolega koliko ste vi sve temeljito prosli? Kad ste poceli ponavljati?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma joj ja sam sve temeljito prošao isto koliko i vi, s pojedinim naglascima na pojedine dijelove, tako da sam neke dijelove dobro utvrdio, a neke bas i ne i o njima malo i znam, primjerice ovrha, stečaj, trgovačko,a za upravu imam osjećaj da ju najslabije znam. To mi je kao da učim telefonski imenik na pamet. :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Novak, koja je fora sa odjavom? kolko dana prije treba odjavit?

I obzirom da si vec prijavljivala, i dobila pozive...jel znas kad stizu pozivi? jel to ide po sistemu 15 ak dana prije roka, pa npr. ako rok pocinje 17.11. poziv svi dobijemo do 5.11. ili po sistemu ako si na tom roku, dobije poziv 15 dana prije dana kad su te rasporedili??(npr. rasporede te za 1.12. pa ti poziv posalju cca 15.11)..

Đizis total sam konfjust:(, a znanja manjka i manjka i manjka..., vremena isto

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne mogu vjerovat, al i kod mene je upravo takva situacija: ovrha, stecaj i trgovacko NULA BODOVA!!!

Planirakla sam te djelove sad svaki dan do ispita radit po sat vremena, da bar nesto znam. Od uprave bi se mozda jos dalo nesto napraviti, nije mi taj "telefonski imenik":-o bas toliko grozan, naravno osim pravnih lijekova! Jaoj kolega, samo da se mi opet ne budemo morali vidjeti za sest mjeseci!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Roxin je napisao:

kolegice trema, kako napredujete? Kako ide učenje?

 

Kolega, eto ipak su mi na kraju odgodili rok. Iznenadila sam se kad sad prije par dana, tocnije 30.10. dobila novi poziv za ispit za dan 17.11.

Malo mi je krivo sto nisam ipak ostala za 4.11. jer mi se komisila cinila dobra i vec sam presla pitanja po ispitivacima. Sad vjerovatno necu znati komisiju jer sam prva u roku. Zivciranje se produzilo za dva tjedna.

Sretno kolega!!!

Bas me jako zanima kako je na kraju prosao usmeni 6.11. Jel su ispitivaci bili dobri, jel se tko od komisije promjenio?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zelenooka je napisao:

Jedno pitanje kolega,

Koja je šema s odgodom? Da li si dobio poziv pa tražio ministarstvo da ti pomakne rok ili?

Već me strašna panika. Prijavila sam ispit za 12. 13 i 14. siječnja ali mi je panika da će me dosta ranije staviti zbog Nove godine i blagdana. Molim pomoć!!

 

Kolegice prijavila sam ispit za kraj roka u 10 mjesecu, pa me isto uhvatila panika da mi nece zakazati ranije rok, te sam samo faksom poslala podneskak u kojem sam navela da prebacujem prijavu za studeni, nisam slala nikakve druge dokumente, ali sam podnesak poslala prije 1.10. tj, 45 dana prije roka kao i redovnu prijavu. Medjutim iz ministarstva su mi poslali termin prvo za 10.mjesec, mislila sam nista od odgode, al evo na kraju mi je stigao ipak poziv za rok u 11.mjesecu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija