MarinZG1 objavljeno: 8. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 8. listopad 2008. Koje odgovornosti ima i koje sankcije može snositi odjetnica u radnom odnosu koja je na prekršajnom sudu proglašena krivom za narušavanje javnog reda i mira? Kako može reagirati HRVATSKA ODVJETNIČKA KOMORA? Činjica je da se mora ponašati u skladu s kodeksom i blablabla ali ipak ona to nije... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 8. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 8. listopad 2008. Za sve što se tiče HOK-a vrijedi: VRANA VRANI OČI NE KOPA !!! Jedna odvjetnica koja me zastupala u imovinskom sporu neposredno prije ovrhe je prešla na suparničku stranu i otkazala mi punomoć. Sve ja stavio na papir i poslao HOK-u, a oni odgovoriše da "NIŠTA NIJE POGRJEŠILA" ali to nije tema ovog djela foruma Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 8. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 8. listopad 2008. Nije baš tako. Ako je kažnjena zbog prekršaja na raspravi, bit će kažnjena i od odvjetničke komore Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.