Lakonogi objavljeno: 12. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 12. listopad 2008. Predložio sam (nastupam kao oštećenik u svojstvu tužitelja) da se kao svjedok sasluša policajac koji je izašao na intervenciju povodom kaznenog djela, kako bi rekao što je čuo od osobe koja se zatekla na licu mjesta. Odgovoreno mi je da se kao dokaz u kaznenom postupku ne može uzeti 'razgovor policije s građanstvom'. Da li je to istina? Naglašavam da se ne radi o informativnom razgovoru, nego bi policajac svjedočio o činjenicama koje je čuo od građana na licu mjesta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 12. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2008. Istina je. Iskaz dat policiji nema snagu dokaza i ne može se upotrijebiti kao dokaz. Žalosno, ali istinito - zakon je takav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lakonogi odgovoreno: 12. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2008. A što je s činjenicama koje je policajac sam opazio? (ovo mi u konkretnom slučaju nije bitno, ali me zanima) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.