Druk objavljeno: 12. listopad 2008. objavljeno: 12. listopad 2008. Pozdrav svima, Kolega mi je imao problema sa travicom prije nekih 2 mjeseca. Naime, čopili su ga s 4 g trave, fora je bila u tome da im je sam predao na njihov upit, nisu ga prepipavali. Panika je malo, pošto mu je to drugi puta, prije 5 godina kao student je imao sličnu situaciju i dobio je minimalnu novčanu kaznu plus savjetovanja. Čitam neš po netu da se može i zatvor dobiti ?!?! Čovjek nebi mrava zgazio, ne dila s time nit ne nudi okolo, nego jednostavno nekad umjesto da pije kao "nomralni" svijet on zna #OOPS#no zapalit. Stoga Vas molim ljudi da mi odgovorite, koja bi bila kazna za nekoga koji je drugi puta ulovljen u razmaku od 5 godina, oba puta je bila količina za osobne upotrebe i da li mu možda treba odvjetnik ? Hvala puno unaprijed, Cheers Citiraj
Utjerivaczakona odgovoreno: 14. listopad 2008. odgovoreno: 14. listopad 2008. Za takve situacije u praksi se u KAZNENOM postupku daje novačana kazna ili uvjetna kazna zatvora. U PREKRŠAJNOM postupku nekih 5000 kuna. Ako kazneni završi prije prekršajnog, prekršajni se može obustaviti (dakle bez kazne u njemu) Citiraj
Druk odgovoreno: 29. listopad 2008. Autor odgovoreno: 29. listopad 2008. Pošto niste odgovorili na ovaj upit o odvjetniku, pretpostavljam da ne treba ? U svakom slučaju hvala lijepa na odgovoru. Cheers Citiraj
Utjerivaczakona odgovoreno: 29. listopad 2008. odgovoreno: 29. listopad 2008. Odvjetnik se vrlo rijetko uzima za ovakve slučajeve jer nema što puno pomoći, a ipak ga treba platiti Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.