dena1973 objavljeno: 13. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 13. listopad 2008. molim pomoć!!! mama mi je imala moždani udar i oduzeta joj je lijeva strana tijela. trenutno se nalazi u privatnom domu za stare i nemoćne. dio troškova snosim ja, pa me zanima da li imam pravo na neku naknadu od socijalnog? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anata odgovoreno: 15. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2008. Nisam sigurna ali mislim da nemate pravo na naknadu.Ja sam imala takav slučaj sa svojom mamom i sve što smo uspjeli izganjati je dolazak kući fizioterapeuta dva puta tjedno, isto toliko patronažnu sestru koja je dolazila radi osobne higijene i pelene za odrasle.Nažalost provela je devet dugih godina u krevetu kod kuće bez ikakvih napredaka.Žao mi je zbog vaše mame i nadam se da će ona bolje proći.Sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.