Jump to content

trava-nelogičnost?!


anonimno

Preporučene objave

početkom ove godine policija me uhvatila sa pola grama trave. platila sam kaznu na prekršajnom sudu. nedavno mi je stigao poziv s kaznenog suda u sv.ivanu zelini da se javim na suđenje zbog kaznenog djela posjedovanja opojnih droga. što se dešava? moje prebivalište i mjesto gdje su me uhvatili s travom je zagreb. zašto kaznena prijava?kakve su to gluposti? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zašto kaznena prijava?kakve su to gluposti?

 

smiju to tako, prijave te i prekrsajno i kazneno, pa onda ako prekrsajni prije zavrsi kazneni uracuna (umanji) u svoju kaznu ovu koja je vec izrecena u prekrsajnom postupku.

bezveze, ali eto.

a posjedovanje narkotika bez obzira na vrstu (u smislu lakih droga) i kolicinu je kazneno djelo.

i to je bezveze, ali...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

je napisao:

posjedovanje pola grama trave jest bezveze kazneno djelo!!!

 

Kad sam zadnji puta provjerila u KZ-u, nigdje nisam nasla "bezvezno kazneno djelo"! I sve dok ga ne nadjem, smatrati cu da je to najobicniji kriminalni akt.

Ako se dekriminizira, nece biti kazneno djelo uopce, cak ni bezvezno. Do tada, mozete motati samo skiju! Za sve ostalo odgovarate preksrajno ili kaznano. Svidjalo se to vama ili ne.

 

A.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

POSJEDOVANJE NARKOTIKA NIJE BEZVEZE KAZNENO DJELO!!!!

 

posjedovanje pola grama lakog narkotika koji se gotovo u pravilu uzima rekreativno ili eksperimentalno i s cijim se konzumiranjem opet gotovo u pravilu spontano prestaje je bezvezno kazneno djelo obzirom da je isti "kriminalni" cin ujedno i prekrsaj vrijedan vise tisuca kuna.

doda li se ovome da je rijec o zemlji u kojoj se alkohol slobodno prodaje u svakom speceraju, a pivo smatra prehrambenim proizvodom trebali biste barem iskljuciti caps lock dok izvikujete borbene poklice.

a sugovornici koja ne moze naci bezvezno djelo u kz-u predlazem da rijec "bezvezno" zamijeni sa "beznacajno", dodje na isto...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija