Jump to content

Javna ustanova / problem


deckiczg

Preporučene objave

Već dva mjeseca radim na poslovima Voditelja odsjeka u jednoj javnoj ustanovi, osoba koja je to radila je otišla na novo radno mjesto. Dakle, odsjek u kojemu su bile dvije osobe, voditelj i referent, zanima me da li imam pravo za ta dva mjeseca tražiti plaću voditelja tog odsjeka, bez obzira što nisam imenovan za voditelja. Ako da molim Vas da mi pomognete što da priložim poslodavcu kao dokaz, koji dokument. Inače ta javna ustanova je osnovana uredbom vlade RH.

Referent

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Rado bismo podijelili ponuđeno, ali nemremo. Za sve je kriv zakon. Ako se radi o ustanovi koja sredstva ostvaruje iz državnog proračuna, plaća se može jedino obračunati i isplatiti onako kako je propisano.

Plaću službenika i namještenika čini umnožak koeficijenta slo­­ženosti poslova radnog mjesta na koje je službenik i namještenik raspoređen i osnovice za izračun plaće, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.

 

Ako nema pisane potvrde o promjeni radnog mjesta - neće bit ni veće plaće. Je da je za :glavomozid::ljut:, ali nije sve ni u nofcu :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija