Jump to content

Treće ročište


sutina

Preporučene objave

Dao sam zahtjev za skrbništvo nad malodobnim djetetom na sud.

Bilo je prvo ročište i centar je dao prjedlog sudu da ja budem skrbnik.Supruga se nije složila da ja budem skrbnik,koja je otišla živjeti kod matere u drugi grad.

Na drugom ročištu supruga je tražila novo vještačenje-obiteljskih sposobnosti kod psihijatra naime ona se ne slaže sa vještačenjem koje smo već obavili i tražila je novo vještačenje za mene i suprugu,sutkinja je rekla da može ali da mora uplatiti sudu 2400 kuna na što je supruga rekla da nema novca.Ročište završeno.

Pitanje dali ja moram ići na novo vještačenje ili to mogu odbiti ako supruga uplati novac za vještačenje i šta mogu očekivati na trečem ročištu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sud bi vašoj supruzi trebao odrediti rok u kojem je dužna uplatiti predujam za vještačenje koje traži.Ukoliko ona to ne učini vještačenje se neće provesti.

Vi se možete neodazvati na vještačenje ako do njega ipak dođe.Sud tada procjenjuje koliko će neodazivanje i neprovođenje vještačenja imati utjecaja na njegovu konačnu odluku.

 

Dakle,ako se vještačenje koje traži vaša supruga ne bude provelo zbog toga što ista neće uplatiti u traženom roku predujam, sud će na osnovi ostalih izvedenih dokaza donijeti svoju konačnu odluku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija