Jump to content

naknada za duže bolovanje


avantis

Preporučene objave

Pozdrav,

 

 

Molim vas za komentar moje situacije.

14.01.2008 sam otvorila bolovanje,komplikacije u trudnoći.25.07.bolovanje je zaključeno,uzela sam 7 dana godišnjeg odmora te od 01.08. otvaram bolovanje na novu šifru.Bolovanje mi je zaključeno sa 03.11.,trenutno sam na godišnjem.

Naknade su mi stizale uredno,100% za vrijeme komplikacija cca 4200 kn,od HZZO-a, dok su mi za 8,9 i 10 mj sve naknade isplaćivane od strane firme i to ukupno 5 300 kn??

Obratila sam se platnom uredu firme.Oni su mi rekli da pošto u ovoj godini imam ukupno samo 70 radnih sati odrađenih,automatski padam na minimalac koji mi je isplaćivan zadnja tri mjeseca.

Molim vas vaše mišljenje za moj slučaj

 

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Teško je ovdje dati točan odgovor, obzirom da nisi napisala ono najbitinije, što se da isčitati iz tvoje situacije. Radi se o tome da se kasnije bolovanje moglo kvalificirati ne kao "obična" bolest, već kao nešto drugo, no to je ovisno od medicinske indikacije, odnosno od medicinske ocjene događaja nakon zatvaranja komplikacija. Obzirom na delikatnost situacije, ne bih ni nagađao što se to i kojeg dana dogodilo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija