Jump to content

Posuđivanje novca...


Justice30

Preporučene objave

Ovako, problem je u tome što sam jednoj firmi dao polog u gotovini da mogu odmah preuzeti robu i istu isporučiti, taj novac je trebao biti vraćen kada sjedne uplata u istom iznosu na njihov račun. Sve se događalo u Petak poslije podne pa je samo trebalo pričekati do ponedjeljka... Naravno Ponedjeljak je došao, uplata sjela, a povrata pologa nema. I tako sam to pustio, tjedan, dva, pa mjesec-dva i tako sada fali par dana do dvije godine... radi se o 100.000 kn.

 

Kakve su mi pravne mogučnosti u ovom slučaju, jer jedino što imam je komad papira i potpis direktora/vlasnika tvrtke kojem sam dao novac na ruke, te isplatnicu sa šaltera banke na taj dan, kao povrat pozajmice sa vlastitog računa...

 

Dali je potrebno napraviti kaznenu prijavu ili sve rješavati preko suda, jer do te osobe nemogu ni doći..?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

svakoako sto prije put k policiji , ali misli da ce biti problem u tome sto ste mu uplatili preko racuna i naravno dobili robu tako da je on "čist" s tog pogleda, ali za onaj iznos sto ste mu dali na ruke on jednostavno moze reci da nije primio , ukoliko nemate nekakav papir ili svjedoke a situaciju vam još pogoršava što ste tako dugo čekali da prijavite sve to policiji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija