Jump to content

kako do pravde?


davor29

Preporučene objave

partner kojeg sam imao u obrtu me izlevatio na dugo i naširoko.nabio račun mobitela cca30,000kn,fingirao krađu vozila koje smo imali na lizing,za što je osuđen na mizernu godinu dana uvjeta,a meni kasko naravno nije platilo,lizing pokrenio ovrhu na iznos od 200,000kn,da bi na kraju zasladio sve čak je i lažirao račune te ih naplačivao na svoj privatni tekući račun i sl.Mene i moju obitelj doveo na rub egzistencije,a kako vrijeme prolazi saznajem da nisam jedini kog je nasanko...nisam do sada pokrenio nikakvu tužbu,neznam točno ni gdje ni šta ni kako dalje ni dali imam koristi od toga kad on nema ništa na sebi od imovine ili pokretnina,a i nerdi nego vreba žrtve poput mene!neki manji dio dugova sam uspio riješiti ali veliku večinu nemogu jer sam nezaposlen več 2god, te odradim tu i tamo neke manje građevinske radove kod poznanika pa eto nekako preživljavam.

 

molim za bilo kakav savjet ili sugestiju,te vam unaprijed zahvaljujem! :tuzan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kaznene prijave su i dalje dio rješenja.

 

Naime ako ga nastavite prijavljivati i dalje, sud će mu izreći bezuvjetnu ili će mu eventualno izreći uvjetu uz obvezu da novac vrati. Ako je već izrekao takvu, onda na Vaš zahtjev može opovrgnuti uvjetnu (pod uvjetom da nije istekla više od godinu dana).

 

Dakle kada uvidi da mu je zatvor neizbježan, možda se iznađe naglo nešto njegove imovine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija