Jump to content

Stipendije "da ili ne" ?


ante3

Preporučene objave

Već duže vrijeme nitko ne spominje stipendije za učenike, odnosno studente. Natječaj je bio već odavno, a na stranicama MOBMS-a nema ništa osim teksta tog natječaja. Dali ima ikakvih saznanja kad bi se tribao pojaviti spisak učenika kojima je odobrena stipendija. Vjerujem da moguća informacija zanima veći broj posjetitelja ovog foruma.

Pozdrav svima !!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

poslala sam mail mobms-u prije neka 3 tjedna i nitko mi nije odgovorio, zvala sam ih prošli i ovaj tjedan i tek su se danas udostojili javiti na telefon. rekli su da će lista biti objavljena krajem mjeseca. pa šta ti ljudi rade, tj. rade li uopće? natječaj je završio 11.11.2008., a rezultati će biti krajem mjeseca!?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

generacija63 je napisao:

pini je napisao:

pogledajte obavijest koju je mobms stavio na svoje stranice. ona ne bi niti bila objavljena da mobms nije dobio upite od strane novinara u vezi stipendija

U prijevodu bi to znacilo "cekaj magare" dok trava naraste!!

 

baš tako. inače, danas je u večernjem izašao članak u vezi stipendija. baš me zanima po kojim će dodatnim kriterijima dodijeliti te stipendije, jer je pisalo da svatko ko zadovolji kriterije da će dobiti stipendiju. a pošto je navodno 17 000 prijava, a većina je zadovoljila kriterije iz natječaja morati će staviti i dodatne kriterije. i hoće li objaviti na web stranici koji su to kriteriji

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

branko5 je napisao:

....možda uz potvrdu o članstvu u HDZ-u treba još ponešto.ne znam više ništa.lane sam pop.....,tako da ove godine nisam ni predavao.(klinci su zaribali)..

 

ako je tako,a nebi me čudilo, onda ništa od moje stipendije. jer se u hdz ne mislim učlanjivat.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija