Jump to content

ISTEK ROKA ZA PRAVOSUDNI


anonimno

Preporučene objave

Dragi kolege i kolegice,

molim da mi odgovorite, ako znate, kako se računa protek vremena za pravosudni na sudu ako ste npr.počeli raditi 2.9. (da li se tad računa cijeli mjesec)??? Jer ako ne onda zbog tog 1,tj.2 dana trebam čekati drugi rok da se uopće može prijaviti ispit, ili se izdaju neke privremene potvrde za ta 2 dana od suda da se pri ministarstvu može prijaviti ispit?

 

Hvala na odgovorima unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znam ja računat rokove, ne radi se o tome, nego me zanima da li postoji praksa da se pravosudni može prijaviti ta 2 dana prije s nekom privremenom potvrdom od suda o obavljenoj praksi. Npr. 2.10..2004.je počeo radni odnos i treba trajati do 2.4..2006. da bi se moglo pristupiti pravosudnom. E sad mene zanima da li se 31.3.2006. (obzirom da su prijave samo zadnji dan u mjesecu) može prijaviti pravosudni pri ministarstvu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

koliko ja znam, već u trenutku prijave moraš imati taj uvjet, znači nema prijave ako ti fali još pet dana i slično. najbolje da nazoveš ministarstvo i pitaš, ali pazi da informacija bude pouzdana, jer je baš samnom na ispitu bila cura koja je prijavila za neki raniji rok, jer su joj na sudu gdje radi rekli da će joj bez problema izdati potvrdu, a onda ju ministarstvo nije stavilo na listu za traženi rok, što je ona, naravno, saznala tek kad su objavljeni popisi. možeš samo zamisliti kakve je to posljedice imalo - trebalo se vratiti na posao, rok za prijavu za prvi sljedeći rok je već bio prošao i tako dalje. ja se ne bih s tim igrala...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija