Jump to content

Bracni savjetnik


Afrika

Preporučene objave

dr. Ljiljana Bastaić slovi kao najbolja u Hrvatskoj, ali je jaaaaaako skupa!

centar Modus ima besplatno bračno savjetovalište!

 

postoji vikend seminar kod dr. Bastaić:

KAKO DOBITI LJUBAV KOJU ŽELITE je naziv posebno osmišljene radionice koja omogućuju parovima u bračnom ili partnerskom odnosu, da kroz uzajamni rad tijekom radionice otkriju, zašto su se izabrali, zbog čega upadaju u svađe i konflikate, kako da izađu iz „slijepe ulice" u svom odnosu kao i kako da nauce prepoznavati koji je skriveni potencijal njihovog zajedništva.

 

 

U program radionice uključena su predavanja, praktične vježbe, vođene fantazije i prikazi potrebnih komunikacijskih vještina i procesa. Iako se predavanja i prikazi komunikacijskih vještina odvijaju u velikoj grupi sav osobni rad i vježbe odvijaju se strogo između partnera, pa je tako zagarantirana povjerljivost partnerske intime.

 

 

Kao rezultat rada u radionici možete očekivati:

 

da ćete razviti spoznaju o tome, koje su vas nesvjesne snage privukle partneru kao i to da su te nesvjesne snage iste one koje kasnije učestvuje u kreiranju konflikata.

da ćete osjetiti veći stupanj suosjećanja za sebe i partnera/icu

da ćete usvojiti nove komunikacijske vještine pomoću kojih se može razbiti destruktivni ciklus u odnosu.

da ćete usvojiti vještine koje pomažu da se odnos osvježi i da se obnovi stara strast

da ćete učiti kako da koristite svoj međusobni odnos za emocionalno sazrijevanje.

 

 

Radionica «Kako dobiti ljubav koju želite» predstavlja praktičnu primjenu IMAGA, humanističkog pristupa, koji razvija teoriju partnerskih odnosa utemeljnu na većini dosadašnjih psihologijskih saznanja o prirodi međuljudskog odnosa. Formiranjem u bliskom emocionalnom odnosu u djetinjstvu zadobili smo niz potkrijepa, ali i povreda. Te potkrijepe i povrede, kao i roditeljski model partnerskog odnosa, određuju naše ponašanje kasnije u životu kao i to kakvi ćemo biti prema drugim bliskim ljudima iz naše neposredne okoline. Osnovna ideja Imaga je da te povrede koje tako određuju našu individualnost i naš karakterni sklop, mogu iscijeliti u sličnom bliskom emocionalnom odnosu. Ljubavni odnos pruža nam jedinstvenu priliku za naš osobni rast i sazrijevanje. Za rad na radionici potrebno je imati partnera: supruga/u, prijatelja/icu ili člana obitelji, jer se praktični rad odvija u paru.

 

 

Voditeljica ovog programa je Dr Ljiljana Bastaić, psihijatar psihoterapeut. Ona je Gestalt terapeut i klinički trener Wurzburg Instituta za Gestalt terapiju. Obiteljski je terapeut, kao i klinički trener iz Obiteljske psihodinamike. Posjeduje međunarodnu diplomu Imago terapeuta, Imago prezentera, kao i Evropsku diplomu za psihoterapiju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija