Jump to content

Žalba na smiještaj u zatvoru ne propisno zakonima


webmacho

Preporučene objave

  • 2 mjeseci kasnije...

nažalost imao sam tu nesreću da sam tri dana proveo u zatvoru sve dok visoki sud nije ukinio to jer nije bilo osnove za zadržavanje.. to što sam proživio u ta tri dana jednostavno kao da sam bio u grobu . zato razumijem ovu osobu koja traži pravnu pomoć kome se obratiti . nažalost mislim da nikome jer nitko ti neće pomoći.. u prostoriji gdje sam bio bilo je 23 osobe od toga 5 je spavalo na podu na madracima,nema zraka ,najmanje 20 osoba puši dan i noć,zamislite samo osobu koja 20 godina spava pod svjetlom i nesmijem biti u zatvorenom prostoru teški ptsp HRVI,bez lijekova sve dok drugi dan nije došao specijalista psihijatar i prvo što me pitao "što ja radim zatvoren " !molio bih vas koji znate zakone da kažete za koga je predviđena zatvorska bolnica ( za političare,bogataše i posebne osobe) a o smještaju i pravima zatvorenika to je užas.zato treba pomoći ovoj osobi tko zna kome se obratiti ali uistinu u prava zatvorenika su nikakva,smještaj gore nego u logoru.

-- žaliti se sucu izvršenja to je grozno,pa mene je sudac zatvorio a da nije bilo osnove za to,sad bi trebalo tog sudca zatvoriti tamo ili neznam ni sam kako sad sve naplatiti svoje duševne boli koje sam pretpio zbog zdravlja zatvoren u toj grobnici.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija