Jump to content

dali je istina'


Mario1969

Preporučene objave

koliko si topića već otvorio u vezi dionica? ni u jednom nisi naveo koji postotak invalidnosti imaš da ti se toliko žuri dobiti dionice.po sadašnjim cijenama lova koja se može dobiti je daleko ispod nominale a da ne spominjem cijenu dionica 2007 godine kada je cijena ,pojedinih, bila i 9 puta veća od nominale.općenito mislim na luka rijeka.nominala 100 kn a tržišna je u travnju 2007 dosegla 945 kn. :misli::kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

osvjedočio sam se da vam ekipa iz fonda laže.bio sam prisutan kad je kolega zvao tri dana uzastopce i dobio je tri različita odgovora kada će doći na red mjesec u kojem je on predao.ako im država nije ustupila dionice nemaju što ni podijeliti.samo strpljenja,doči ćeš na red.dionce su u osjetnom padu pa če i novac biti manji.ali najbitnije je da dobiješ dionice sa kojima se svakodnevno trguje da ih možeš prodati.

 

kad i dobiješ dionice moraš i iz SDA zatražiti i pin da bi mogao uopće i prodati dionice u brokerskoj kući.to ti je od 7-15 dana čekanja. :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija