Jump to content

Optužba za snimanje i prisluškivanje?


yoa

Preporučene objave

Molim vas da mi odgovorite.

Naime moju majku je nepoznat muškarac prijavio da ga je slikala sa srebrenim fotoaparatom.Kriminalistička policija je uzela izjavu moje majke da nije počinila to kazneno djelo niti posjeduje fotoaparat ali da ga je tog dana zaista vidjela sa mlađom ženskom osobom,ali policija je rekla da to ipak moraju dati na državno odvjetništvo i da će odvjetništvo postupiti sukladno zakonu.tj podnijeti prijavu ili odbaciti.S obzirom da se definitivno radi o lažima zbog nagovora od strane treće osobe s kojima je moja majka u imovinsko pravnom postupku,ali nema čim i ne zna kako dokazati da nije to počinila što očekivati i što učiniti?

Već je obolila zbog maltretiranja i morala izvaditi štitnu zbog stalnih stresova koji traju 3 godine i više nema snage boriti se sa lažima.

Molim vas za bilo kakav savjet ili prognozu u svezi ovoga slučaja.

Hvala.

 

PS.jedino sam ja stavila web cameru ispred vrata jer je susjeda s kojom je moja majka u postupku imovinsko pravnom.rušila,uništavala i bacala naše stvari.

Za kameru policija ništa niti govori niti traži.Od kako sam postavila kameru to se ne događa,ali imam snimljeno od prve noći(još je nisu skužili)kako mi zatvara prolaz ispred vrata sa stolicama sve u cilju provokacije.

Osoba koja je prijavila moju majku dolazi kriomice sa mlađom ženskom osobom noću i očito im smeta što ih majka vidi.Policija je rekla ime osobe koja je podnijela prijavu,ali nam nije rekla ime ženske osobe koja mu je navodno svjedok.Da li su nam morali reći i ime te ženske osobe?Tu dolaze već mjesecima i borave neprijavljeni,a policija nije podnijela prijavu protiv njih da tu žive.

Majku je strah da to nije namješteno jer smo jutros saznavši ime čovjeka pronašli na internetu da je bogati privatnik i surađuje poslovno sa susjedom s kojom je majka u imovinsko pravnom postupku.

 

Ako vam je nepregledno i nerazumljivo molila bih da mi kažete pa bih pokušala napisati jasnije,

Hvala:)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru.

 

Je li policija morala ili smjela da nam ne kaže ime te ženske osobe koja je navodno svjedočila tom slikanju?Jer,majka je zaista taj dan,u točno toliko sati vidjela tog muškarca i ženu.

E sada,sramim se reći,ali saznavši ime muškarca kopala sam po internetu i saznala da je gospodin oženjen,a mlađa ženska osoba sa kojom dolazi noću,a odlazi rano ujutro oko 6 je njegova ljubavnica i zaposlenica te mu je s toga vjerojatno zasmetalo što moja majka ne spava u 6 ujutro i vidi ih kroz prozor.Ako dođe do postupka smijem li iznijeti to kao majčin svjedok?

I imam ih snimljene na web cameri da tu dolaze mjesecima oko ponoći,a odlaze oko 6 ujutro.no za kameru nitko ništa ne govori niti traži.

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iznošenje izjava da je netko nečija ljubavnica može imati za uzrok privatnu tužbu za klevetu zato oprezno s tim.

 

Vi možete izjaviti da su u ta i ta doba viđaju, nalaze, izlaze...., ali riječ "ljubavnica" ne spominjite.

 

Policija nije bila dužna reći ime ženske osobe.

 

Savjetujem iz predostrožnosti da ne spominjete web kameru osim ako to baš zatreba, a trenutno Vam to ne treba

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija