Jump to content

Parking problem!


pj07

Preporučene objave

Postovani,

 

sa stanom sam kupio i parkirno mjesto u garazi (cca12m2) i ovih dana sam ga prvi put vidio i divnog li iznenadjena: bas preko moga parkinga prolazi ventilacija, koja mi za dobar dio visine parking smjanjuje, a prilikom kupnje nisam bio upoznat s tim da bas na tom parkirnom mjesto prolazi ventilacija (kolio sam vidio na samo 2-3 P mjesta prolazi ostali P je nemaju).

Znaci da ako npr.

- moguce je da kapa po autu

- da ako kupim monovolumen i stavim na njega ski kutije ne mogu parkirati auto,

-ako jednog dana kupim kombi ne mogu ga parkirati.

- ako cu jednog dana prodavati parking, sama vrijednost mog parkirnog mjesta nije kao susjedova iako smo jednake iznose platili...itd.

 

Kad sam se potuzio rekli su mi da nemaju istih P od 12m2 ali da imaju od 15m2 i da uz nadoplatu 2-300 eura mogu dobiti ta veca...e to ne dolazi u obzir jer i nemam taj novac, a da sam htio i mogao kupio bih taj veci P na pocetku.

 

Zanima me da li ih mogu ikako prisiliti (zaprijetiti tuzbom) i imam li kakve druge mogucnosti...da dobijem jednaki prostor i vrijednost kao i susjedi(jer smo platili istu cijenu a mislim da nam vrijednosti parkinga nisu iste)

 

Hvala unaprijed

 

 

(...e da, sad sam pred potpisivanjem Kupoprodajnog ugovora, imam potpisan predugovor i placeno od strane banke i mene 80% iznosa, ceka se etaziranje koje ce biti skoro gotovo i onda ide stavljanje hipoteke na banku, placanje zadnje rade te sama primopredaja)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija