Jump to content

dodatak obrtu


majamar

Preporučene objave

Proširiš registraciju i dodaš novi pogon - frizerski salon. Naravno, u drugom prostoru. Izvadiš minimalno tehničke uvjete za prostor, imenuješ odgovornu osobu odnosno poslovođu koji mora imati tražene kvalifikacije, spremu i t.d. - ne znam točno što sve treba za frizera - mislim, majstorski ispit koji mora imati ili vlasnik ili poslovođa. I to je uglavnom to.

 

Kad smo mi proširivali djelatnost, lijepo sam nazvala ljubaznu gospođu iz naše Službe za gospodarstvo, objasnila joj što želim, žena mi dala obrasce koje nisam ispunjavala cijele kao prvi put, već je izudarala pečate kamo treba i pokazala mi gdje da što dopišem. Dala mi zahtjeve, uplatnice, objasnila što da gdje izvadim i sve je bilo vrlo brzo gotovo.

 

Sjećam se jednog našeg dobavljača - on je imao neki bravarski obrt, a supruga salon zavjesa. Pa su to objedinili. Bilo je zanimljivo kad ti tokarenje fakturira "Salon zavjesa".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija