Jump to content

nadređeni


tinanina

Preporučene objave

Radim u laboratoriju opće bolnice,imam dvije više škole (VŠS) i osam godina radnog staža.Šef odsjeka je samoincijativno imenovao glavnog inženjera koji ima tri godine staža i VŠS,a za negovu zamjenu osobu SSS.Znaći kada nema glavnog inženjera nadređena mi je osoba sa SSS.Prilikom iznošenja svoje odluke na pitanje zašto ja ne zadovoljavam za glavnog inženjera ili njegovu zamjenu odgovorio je "Zato što ja mogu raditi što hoću,a vi to morate poštivati."Iznad njega je šef odjela koji se ne želi u ništa uplitati,pravnica kaže da za to ne postoji odluka ravnatelja i da se nemam na što žaliti.Dali je doista tako?Kome da se obratim za savjet?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postoje pravilnici ,kolektivni ugovor, sindikat.

Možda bolnički pravilnici daju nekom šefiću i tu mogućnost ,da raspolažu slobodnim radnim mjestima onako kako je dotični se izjasnio.

Treba rasčistiti kako se popunjavaju slobodna radna mjesta ,a ako bolnica ne poštuje proceduru ,tada treba obavijestiti sindikat i tražitiu pomoć ,jer nepoštivanje procedure znači i diskriminaciju ostalih ,mobbing , kršenje ljudskih prava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija